Integráció és szoftverkezelés

Meglévő megoldásaink integrálása és IR kezelés

Minden termékünk és megoldásunk gyorsan és problémamentesen integrálható az Ön meglévő rendszerébe. Teljes támogatást nyújtunk az integráció összes fázisában.
Nemcsak teljes körű rendszerkezelést kínálunk Önnek, hanem a meglévő webes megoldásainak outsourcingját is. Ezzel Önnek időt és energiát takarítunk meg, hogy kizárólag csak a vállalkozásával és ne az IT-val kelljen foglalkoznia!

Online foglalási rendszerünknek az Ön meglévő weboldalába való integrálása a lehető leggyorsabb módja az online kirándulásértékesítés piacára való belépésnek.
 
Foglalási rendszerünk grafikailag hozzáigazítható weboldala dizájnjához akár 24 óra leforgása alatt. Akár holnap elkezdheti a szállások, nyaralások és repülőjegyek értékesítését!
A foglalási komponens integrációja könnyű és gyors, nem igényel komolyabb beavatkozást a meglévő rendszerébe.
Integrált foglalási rendszerünk színvilágát úgy igazítjuk vállalkozásának vagy weboldalának színeihez, hogy azok tökéletes összhangban legyenek.

Referenciáink
dovolenkaVerne.skTatry Mounain Resortsreisen.skDertourPelikan.sk (dovolenky online)ETI.atCK EcommVIPTravelvictoryreisen.skForTwo.hu

Weboldalak modernizálása

Úgy érzi weboldala régimódi, nem működik megfelelően vagy hiányzik belőle a modern „lendület”? Weboldalának teljes körű átalakításának, redizájnolásásnak megrendelése esetén kivételes árkedvezményt kínálunk az online foglal

Integráció vagy testre szabás?

Egyeztessen személyes találkozót vagy érdeklődjön telefonon az online utazásfoglalási rendszerünk integrálhatóságáról a már meglévő weboldalába, vagy egy teljes, méretre szabott weboldal kifejlesztésének lehetőségeiről.