Online kirándulásfoglalás

Forradalmi szoftver megoldások utazási irodák számára. Osztrák, német illetve szlovák utazásszervezők kirándulásainak online értékesítése. A kirándulások valós időben történő közvetlen foglalása garantálja a kliens számára, hogy foglalása sikeres és kötelező érvényű legyen.

Tovább

Integráció és szoftverkezelés

Online rezervációs rendszerünket a már meglévő weboldalához illesztjük. Adja meg ügyfeleinek az online foglalás és a kártyával való fizetés lehetőségét! Azonnali visszajelzés az utazásszervezők részéről a nap 24 órájában!

Tovább

Alkalmazás-fejlesztés és méretre szabás

Egész Európa utazásszervezőinek az adatbázisunkban található több tízezer ajánlatát illesztjük alkalmazásához az Ön elképzeléseinek megfelelően. Velünk a legmerészebb üzleti tervei is valóra válhatnak! Egyeztessen személyes találkozót!

Tovább

Grafikai és nyomdai szolgáltatások

Szólítsa meg ügyfeleit offline! Bízza ránk utazási katalógusának, szórólapjainak és egyéb offline marketing eszközeinek elkészítését – a grafikai tervezéstől egészen a nyomdai munkálatokig. Külföldi utazásszervezők katalógusainak lefordítását és feldolgozását is vállaljuk.

Tovább
Referenciáink
dovolenkaVerne.skTatry Mounain Resortsreisen.skDertourPelikan.sk (dovolenky online)ETI.atCK EcommVIPTravelvictoryreisen.skForTwo.hu

Weboldalak modernizálása

Úgy érzi weboldala régimódi, nem működik megfelelően vagy hiányzik belőle a modern „lendület”? Weboldalának teljes körű átalakításának, redizájnolásásnak megrendelése esetén kivételes árkedvezményt kínálunk az online foglal

Integráció vagy testre szabás?

Egyeztessen személyes találkozót vagy érdeklődjön telefonon az online utazásfoglalási rendszerünk integrálhatóságáról a már meglévő weboldalába, vagy egy teljes, méretre szabott weboldal kifejlesztésének lehetőségeiről.