Alkalmazás-fejlesztés és méretre szabás

Örömmel valósítjuk meg minden elképzelését. Velünk a legmerészebb üzleti tervei is valóra válhatnak!

Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk a nyaralások értékesítésére kialakított online foglalási rendszerek fejlesztésében. Többek között ügyfeleink közé tartozik a szlovák piac első számú repülőjegy-értékesítője a pelicantravel.sk társaság a nemrégiben újonnan elindított internetes portáljával a Chimpo.sk-val, valamint a Verne Travel társaság, mely Szlovákiában a legelsőként kezdett utazásokat online értékesíteni.
Szívesen találkozunk Önnel, hogy megismerjük elképzeléseit, tanácsokkal lássuk el és egy méretre szabott megoldást kínáljunk Önnek.
Adatbázisunk birtokában (amit több tucat utazásszervezőtől több tízezer kirándulás, szálloda és charter járat alkot) képesek vagyunk kifejleszteni Önnek egy komplex online foglalási internetes portált, vagy megtervezni utazási katalógusát különböző nyelvi mutációkban.
 
Főként külföldi, többségükben német és osztrák utazásszervezők ajánlataival rendelkezünk, melyek sok újat kínálhatnak az Ön ügyfeleinek. A német és osztrák utazási irodák a magas színvonalú szolgáltatásaik által váltak híressé, áraik mégis elfogadhatóak, és elérhetőek a magyar nyaralni vágyók számára is.
Használja ki az online foglalás és internetes fizetési módok vitathatatlan előnyeit, melyek segítségével ügyfeleinek azonnali kirándulás- vagy repülőjegy-foglalást tud biztosítani közvetlenül a nemzetközi foglalási rendszeren belül.
Mi birtokában vagyunk a know-how-nak és technológiának, melyek segítenek Önnek a siker eléréséhez!




Referenciáink
dovolenkaVerne.skTatry Mounain Resortsreisen.skDertourPelikan.sk (dovolenky online)ETI.atCK EcommVIPTravelvictoryreisen.skForTwo.hu

Weboldalak modernizálása

Úgy érzi weboldala régimódi, nem működik megfelelően vagy hiányzik belőle a modern „lendület”? Weboldalának teljes körű átalakításának, redizájnolásásnak megrendelése esetén kivételes árkedvezményt kínálunk az online foglal

Integráció vagy testre szabás?

Egyeztessen személyes találkozót vagy érdeklődjön telefonon az online utazásfoglalási rendszerünk integrálhatóságáról a már meglévő weboldalába, vagy egy teljes, méretre szabott weboldal kifejlesztésének lehetőségeiről.