Online kirándulásfoglalás

Tartozzon Ön is azon kevesek közé, akik Közép-Európában ügyfeleiknek valós időben történő online kirándulás-foglalást és online fizetési lehetőséget kínálnak!

Adatbázisunkban több tucat európai utazásszervező több tízezer ajánlata található. Kínálatunkat valós időben, állandó jelleggel, másodpercenként frissíti rendszerünk, ezzel is biztosítva azt, hogy az Ön ügyfeleinek a legaktuálisabb és legjobb ajánlatokhoz legyen hozzáférésük.
Adatbázisunkat közvetlenül az Ön weboldaláról érhetik el ügyfelei, mint ahogy Önnek is a saját weboldaláról biztosított a hozzáférés. Amennyiben igényli, az elképzeléseinek megfelelően egy testre szabott szoftvert fejlesztünk ki az Ön számára.
Főként német és osztrák utazási irodákkal való együttműködésre orientálódunk, de portfoliónkat naponta frissítjük, az ügyfeleink, azaz az Önök igényeinek megfelelően.
A széleskörű és gyors adatfeldolgozásnak köszönhetően az Ön számára olyan terjedelemben és formában tudunk adatokat szolgáltatni, amely megfelel az Ön igényeinek és elképzeléseinek.
Egyeztessen személyes találkozót, vagy érdeklődjön telefonon, illetve emailben az együttműködés lehetőségeiről.

Integráció és szoftverkezelés

Meglévő megoldásaink integrálása és IR kezelés

Minden termékünk és megoldásunk gyorsan és problémamentesen integrálható az Ön meglévő rendszerébe. Teljes támogatást nyújtunk az integráció összes fázisában. Nemcsak teljes körű rendszerkezelést kínálunk Önnek, hanem a meglévő webes megoldásainak outsourcingját is. Ezzel Önnek időt és energiát takarítunk meg, hogy kizárólag csak a vállalkozásával és ne az IT-val kelljen foglalkoznia!


Referenciáink
dovolenkaVerne.skTatry Mounain Resortsreisen.skDertourPelikan.sk (dovolenky online)ETI.atCK EcommVIPTravelvictoryreisen.skForTwo.hu

Weboldalak modernizálása

Úgy érzi weboldala régimódi, nem működik megfelelően vagy hiányzik belőle a modern „lendület”? Weboldalának teljes körű átalakításának, redizájnolásásnak megrendelése esetén kivételes árkedvezményt kínálunk az online foglal

Integráció vagy testre szabás?

Egyeztessen személyes találkozót vagy érdeklődjön telefonon az online utazásfoglalási rendszerünk integrálhatóságáról a már meglévő weboldalába, vagy egy teljes, méretre szabott weboldal kifejlesztésének lehetőségeiről.